Acil seyahatinizde ne var?

Sakaryali

Active member
Herkes bir tatile veya kırılabilecek bu beş veya altı şeye sahiptir – sağlıkları, hijyenleri veya sadece rahatlıkları için hızlı bir şekilde desteğe ihtiyaçları varsa bir bağlantı haline gelen nesneler. Bir koçluk acil durum, seyahat bitkileri için bir kit veya bir gün tasarrufu çantası adını verin. Ad ne olursa olsun, bir silindir çantasında veya bir tatilin tekrar doğru yolda olmasını sağlayan test edilmiş bir bagajda saklanan belirleyici yararlı öğeler içerir.

Reçeteli ilaç gibi önemli seyahat ihtiyaçları, sırt çantalarına, cüzdanlara veya diğer kişisel eşyalara giderken, bir gün tasarrufu çantası, daha uzun geziler, otel odanızda veya otel odanızda, evde olmadığınızda iki kez düşünmeyeceğiniz ve bulamayacak hiçbir şey olmadığını düşünür.

Washington'daki eski bir uçuş görevlisi ve şu anki diplomat olan Jennifer Monna, her zaman en sevdiği içeceklerden birinin çantalarını paketlediğini söyledi.

“Bu kafeinsiz kahve paketlerini paketliyorum çünkü kafinsizin diğer ülkelerde bulmak zor ve ev sahibinizin size kafeinsizliği sağlamasını bekleyemezsiniz” dedi. Ayrıca, çok fazla yer kaplamayan çok tip bir güç adaptörü almanızı önerir.

Gün tasarrufu çantanızda ne var? Aşağıda, bir sonraki seyahatinizi çok daha rahat hale getirebilecek bazı kitapları bulacaksınız.

Göz maskesi ve kulaklıklar: Onu kurtarma çantanıza koyarsanız, seni unutmamayı unutamazsınız ve uyumayı unutamazsınız. Evde göz maskesi veya kulak tıkaçları kullanmasanız bile, bir pencerenin üzerinde bir pencerede veya yandaki bir kabadayı çubuğu olmadan kaybetmemek daha iyidir.

Acil Tıp: Herkesin sağlık geçmişi farklıdır, ancak çoğu insan için tatil kelepçesi için yararlı bazı ilaçlar vardır. Bu, tylenol, aspirin, melatonin veya C vitamini gibi temelleri içerebilir. Bireysel bir tedarik, bir termometre, bir Covid-19 testi, rehidrasyon tabletleri, miralax, gas-x, kulak veya göz damlası, alerji hapları, böcek koruması, prezervatif, doğum kontrolü, doğum kontrolü, menstruasyon ürünleri ve dolayısıyla yasal ürünleri içerebilir.

Bazı insanlar ortak antibiyotik getirmeyi düşünüyor, ancak doktorlar hastalanmadan önce ilaç reçete etmek istemeyebilir. Her seyahatten önce ve sonra tıbbi bakımınızı istemeniz ve herhangi bir şekilde süresi dolmuş veya bozulmuş her şeyi atmanız önemlidir (çantanızın sıcak bir asfaltta oturduğunu hayal edin).

Elektronik Aksesuarları: Çin ve Brezilya'da kuru olabilmeniz için dünya çapında çalışan evrensel bir adaptör düşünün. Cep telefonları, USB cihazları ve dizüstü bilgisayarlar için ek bir kablo da iyi bir çağrıdır. (Ancak bir bataryanın veya bir güç kaynağı bankasının yalnızca ulaşım güvenlik yönetimi kurallarına göre bir el bagajına gidebileceğini unutmayın.)

Kişisel Güvenlik: Birisi kapınızı açtığında büyük bir ses harcayan küçük bir kama olan bir kapı durağı alarmı ile geceleri daha iyi uyuyabilirsiniz. Benzer şekilde, o kuşunun kişisel alarmı cüzdanını veya sırt çantasını takabilir ve bir araya getirdiğinizde yüksek bir bip sesi çıkarabilir – bilinmeyen hedeflerde koşu için idealdir. Ve el bagajınıza biber spreyi veya eldivenler ekleyemeseniz de, bazı havayolları ve destinasyonlar karşıt cebinize izin verir. Paketlemeden önce kuralları kontrol edin.

Bagaj Ölçeği: Arjantin'de birkaç şişe Malbec mi yakaladınız? Marakeş Medine'de mi? O kadar sıra dışı değil, test edilen bir bavul bir yolculuğa dönerken daha ağır olabilir. Havayoluna bağlı olarak, aşırı kilolu bir çantanın maliyetleri, havaalanı kontrol anahtarında iç karartıcı bir sahneye yol açabilir. Havaalanına gitmeden önce, güvenilir bagaj ölçeğinizi kırbaçlayın ya da alabileceğiniz ekstraları paketlemek için katlanan ve açılan bir çantayı püskürtmelisiniz.

Ek bir iç çamaşırı dizisi: Kendini açıklayan.

Vücudunuzu veya zihninizi sakinleştiren tuvalet eşyaları: Bir iş gezisi için diş macunu, bir kayak tatili için dudak balsamınızı veya kısa bir tatil için sevgili yüz kreminizi paketlemeyi mi unuttum? Test etmiş çantanızda tercih ettiğiniz, en önemli kozmetiklerin yedeğini saklayarak seyahat ömrünüzü kolaylaştırın.

Basit hazineler: Bir kıyafet peg. Bir saç bandı. Tutarlılıklar. Bir kalem. Hareket halindeyken zahmetli bir sorunu çözebilecek bazı rastgele ev eşyaları var. Ayrıca şunlara bakın: deterjan paketleri, bir öpücük ve bir dikiş kiti.

Prag merkezli bir koçluk kapsamı olan Kate McCalley, “Her zaman deterjan yaprakları getiriyorum,” dedi. “Çok sık kendim dışarı çıkıp kendim satın almalıydım.”