Koyun Kardiyoloğu Pazar günlerini nasıl geçirir?

Sakaryali

Active member
Haftada beş sabah New York Presbiteryen Queens Hastanesi'nde kardiyoloji başkanı Dr. David Slotwiner, insan kalbini bulmak için.

Ancak Pazar sabahı, Hackettstown, New Jersey'deki kırsal bir çiftlikte çim kaplı bir tarlada, yarım düzine koyun ve düdük elinde ve sınır kolirial kozmo ve sürü luna öğretiyor.

Kalp elektrofizyolojisi konusunda uzmanlaşmış 58 yaşındaki Dr. Slotwiner, “Doktorlar ıslık çalmaya çok iyi cevap vermemesine rağmen, etkili bir lider olmak için ne gerektiğini düşünmeme yardımcı oluyor” dedi.

Koronavirüs pandemi sırasında, Cosmo saldırganlığı göstermeye başladıktan sonra çiftliğe geldi ve karısı Anne Slotwiner, 60 yaşındaki ısırdı. Bir eğitmen New Jersey'de küçük bir koyun çiftliği olan Wayside Farm'ı önerdi, bu da sınır Collies'i çıkardı – ve Cosmo ile ilk kez atladığı anda uyarıldı.

Dr. Slotwiner, eşi Cosmo, Luna ve 15 yaşındaki Amerikalı Eskimo kurtarma George ile birlikte West Chestian İlçesi'nin en eski şehri olan Pelham'da üç yatak odalı bir evi paylaşıyor. (İki yetişkin oğlu var, 28 ve Peter, 25.)

Bir şekilde uyu Hafta boyunca sabah 5 civarında kalkıyorum, ancak Pazar günleri sabah 6: 30'a kadar uyuyacağım, sabah insanı değilim, ama sabah insanı olmak zorunda kaldım. Güne, iPhone'umdaki Haberler'ı yatakta okuyarak başlayacağım.

Yükseliş ve sürüş Bronxville'de sabah 7: 30'da Soulcycle sınıfına gidiyorum. Her zaman diğer Spink sınıflarından farklı olan müziğin ritmine ayarlanır. Pandemiden önce, genellikle haftada altı ders aldım, bu da sağlıklı değildi.

Yarın Met-Up 09:00 civarında karım Pelham'daki Caffè Ammi'de kahvaltıda buluşuyorum. Köpekleri arabasında olacak çünkü arabam onları çiftliğe getirecek kadar büyük değil. Şeker ve ısıtmalı kızılcık çörek ile büyük bir tam süt kafesi alacağım ve çökmekte hissediyorum.

Çiftlikte Yol kenarına yaklaşık bir saat 15 dakika sürüyorum. Yolda bir podcast-“Hard Fork” ve New York Presbiteryen podcast “Sağlık Sorunları” seviyorum. Ve John Mandrolas'ın “Bu hafta kardiyolojide” gerçekten keyif alıyorum. Biraz curmudgeon ve sadece yavaş yavaş yeni teknolojileri benimsiyor ve bu yüzden onun eleştirel bakış açılarını duymayı seviyorum. Biraz daha erken benimseyen bir şey olma eğilimindeyim, ama her iki tarafın da bilimini duymayı seviyorum.

Çalışırken ıslık Çiftliğe 11:00 civarında varıyoruz ve borumumu alıp kulaklığımı koyuyorum – mesafeler sahada çok harika. Böylece beni eğiten insanları sürebilirim ve sahada Cosmo ve Luna ile araba kullanabilirim.

Gene Sheninger ve Teri Rhodes, çiftlik tren insanlarına uluslararası olarak en yüksek yarışmada, ancak yeni başlayanlar da alacaklar. Başka sürü ırkları da vardır, ancak sınır collies genellikle en yaygın olanıdır ve koyunlar için en iyisidir.

Bebek adımları Size öğrettiğiniz ilk şey, “gel” ya da saat yönünde “gitti” olarak adlandırılan saat yönünde gitmektir. Ve sonra onlara koyunları düz bir çizgide düz bir çizgide onlara sürmeyi öğretiyorlar, böylece koyunları ortadan kaldıracak kadar hızlı basmazlar. Ve sonra onlara koyunları sizin ötesine itmeyi öğretiyorlar, bu da onları yapmak için en zor şeylerden biri çünkü sınır sipariş etmek istiyor – koyunların kaçmasını istemiyorlar.

Nihai zorluk, köpeğe koyunları iki grupta nasıl ayıracağını öğretmektir, çünkü koyun içgüdüsel olarak bir sürü olarak birlikte kalmak istiyor.

Ticaret araçları Belli bir mesafe uzaklaştığınız anda, düdükle komutlar vermelisiniz. Yarışmalarda, bazen bunu 800 veya 900 metreden fazla yaparlar, burada koyunları bile göremezler. Ancak köpekler onlara o kadar güvenmeyi öğrenirler, eğer saat yönünde gitme emrini verirlerse, koyunları görmeseler bile, alanın kenarına saat yönünde giderler ve koşmaya ve koşmaya ve koşmaya ve bulmaya devam ederler ve sonra onları getireceklerdir.

Yeni gelen nostalji Benim yaşımda yeni başlayan olmak harika çünkü tıp öğrencilerine ve sakinlerine her gün öğretiyorum. Kardiyologları ziyaret etmeyi öğretiyorum, invaziv prosedürlerin nasıl yapılacağını. Bir şeye yeni başlayan olmak, insanları öğretirken insanları öğrenmenin nasıl olduğunu hatırlamak ferahlatıcıdır.

Bölgeye gel Saat 12:30 civarında toplanacağım. Ya da 13:00, sonra arabaya girin ve Pelham'a dönerken tıbbi podcast'imi bitir. Düşünme yoluna girmeme yardımcı oluyor.

Hamuryolu Yolu Hastanede her dördüncü haftasonunda olduğum için aradığımda, Downtown Flush'a gidiyorum ve katmanımın önünde biraz yemek yiyiyorum. Juqi'deki çorba köftelerini seviyorum.

Dr. Bow-Ti şimdi görüşürüz 14:00 civarında geliyorum. ve soymalara geçin. Genellikle kontrol edebileceğim ve daha sonra evrak işlerine bakabileceğim veya bir veya iki el yazması kontrol edebileceğim dört veya beş hastam var.

Genellikle bir sinek görüyorum. On beş yıl önce bir hasta bana bir tane verdi ve denemeye karar verdim. Onları nasıl bağlayabildiğimi öğrenmek biraz zaman aldı -birçok YouTube videosu vardı -ama sonra zaman zaman taşıdım ve hastalarım gerçekten sevdi. Bu yüzden uçmaya gittim. 50'den fazla var.

Akşam yemeği 5 veya 18:00 civarında Eşimi almak için Pelham'a geri dönüyorum ve Williamsburg'da akşam yemeği için oğlumuz Harry ve kızımız -law ile tanışacağız. İletişim noktalarımızdan biri Ringolevio. Yayırken bir kaya biftek ve bir bardak kırmızı şarap var. Ya da bir Yunan restoranında Anassa Taverna, Battery Park'ta yaşayan ailemle tanışabilirim. Beyaz şarapla ızgara branzino'yu seviyorum.

Frisbees ile Eğlence Sadece sınır Collies'e gelip şöyle diyemezsin: “Tamam, yatmanın zamanı geldi.” Bir buçuk saat ila iki saat iyileştiniz ve çok çalıştınız. Bu yüzden eve gelip yaklaşık yarım saat boyunca Cosmo ve Luna ile Frizbi oynayacağım. Cosmo çok motive oyuncak. Luna çoğunlukla sevgi ve etkileşim istiyor.

Kindle Time 23:30 civarında yatağa tırmanacağım. Ve Kindle'ımı yarım saat oku. Şu anda hoşlandığım bir Fransız Tana romanı “sadık bir yer” okudum. Beynimi açıklığa kavuşturmak için bir kitap. Ben de gerçekten sevdiğim başka bir kitap, Barbara Kingsolvers “Demon Copperhead” i bitirdim. Kindle'da okuma ve sizi dinleyebileceğiniz işlevi seviyorum, çünkü çiftlikte çalışmaya veya çalışmaya gidersem devam edebilirim.

Bir ışık gibi Genellikle gece yarısına yakın uykuya dalırım. Ben bir gece okuluyum. Ama Pazartesi sabahı SoulCycle'a gitmiyorum çünkü tüm hafta sonları eğitim aldım, bu yüzden sadece 6 kalkmam gerekiyor.