6 Yüksek Teknoloji Sağlık İnzivası – Haber

Sakaryali

Active member
Yemyeşil bir adada ısmarlama tedaviler


Vaktini New York ve Singapur arasında geçiren Mary Lamb, Aralık ayında Maldivler’de yeni bir sağlık tesisi olan Joali Being’i ziyaret ettiğinde tek bir hedefle ayrılmayı umuyordu. “Sağlıklı yaşam merkezine her gittiğimde, biraz kendi kendime düşünürüm ve eve götürmek için evde üzerinde çalıştığım bir şeyim olur” dedi.

Joali Being’in sağlıklı yaşam konsepti dört sütun üzerine kuruludur: zihin, cilt, mikrobiyom ve enerji. Bu, yemyeşil bir adadaki mülkün düzeninden mutfak tekliflerine ve bir doktor paneli, Ayurveda doktorları, Çin tıbbı uzmanları ve bir şifalı bitki uzmanı tarafından sağlanan tedavilere kadar her şeyi etkiler. Tesis konseptinin bir parçası olarak, konuklara yeni alışkanlıkların entegrasyonunu sağlamak için varıştan önce, kaldıkları süre boyunca ve yolculuktan sonra üç kez olmak üzere beş danışmanlık hizmeti verilmektedir. Joali Sağlık Direktörü Magdy Abdelaty, “Misafirlerimizin sadece rahatlamaktan fazlasını istediğini gördük” dedi. “Kendilerini ve fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal olarak neye ihtiyaç duyduklarını daha derinden anlamak istiyorlar.”

Kaldığı süre boyunca Bayan Lamb, organların ve diğer vücut bölümlerinin sağlığını test etmek için elektrik akımlarını kullandığını iddia eden ve her konuk için tedavilerin özelleştirilmesine yardımcı olacak veriler sağlayan bir Qest 4 cihazı kullanılarak bir değerlendirme aldı. Bayan Lamb, “Sonuçlar bağırsaklarımın ilgiye ihtiyacı olduğunu söyledi, ki bu doğru,” dedi. Ayrıca, bir 3-D kamera ve bir güç platformu, denge, duruş ve yürüyüşü ölçmeye yardımcı olan bir cihaz kullanılarak yapılan fonksiyonel hareket analizinden sonra dengesinin iyileştirilmesi gerektiğini keşfetti.

Bir kişisel antrenör de ona haftalık olarak yapmaya devam ettiği bireysel egzersizler verdi. Bayan Lamb, tesisin en çok rezerve edilen uygulamalarından biri olan ve spa’nın termal havuzunda masaj, akupresür, esneme ve sallanmayı birleştiren 60 dakikalık Watsu hidroterapi masajını öneriyor. “Uzayda yüzüyormuş gibi ağırlıksız hissettim” dedi. (Odalar gecelik 2.146 $ artı vergiden başlar.)
 
Üst