Bu gece Merano, ardından Bergamo, Valdagno, Cenova – Uzak Batı – Blog

CamdakiTeze

Active member
Bu akşam 20.30’da Merano’daki Teatro Comunale Puccini’de “Hikayemiz Başladığında” adlı programımla sahneye çıkıyorum. İran seyahatimden de bahsettiğim yer… Duyuru aşağıda:


Yarın 12. Pazar, Via Zambonati 33’teki Mutuo Yardım Odası’nda saat 18:00’de yeni kitabım “İkinci Soğuk Savaş”ı sunacağım ve tartışacağım Bergamo’da. (Afiş)

13 Ocak Pazartesi günü Valdagno’ya (Vicenza) taşınıyorum. Saat 20.30’da Guanxinet tarafından düzenlenen Palazzo Festari’de, küresel hakimiyet için Amerika-Çin çatışmasına ilişkin bir başka sunum-tartışma.

14 Salı: Cenova’da iki etkinlik. 17.45’te, Science Shared incelemesinin bir parçası olarak Palazzo Ducale’de Alberto Diaspro ile tartışıyorum. (siteye bağlantı) Tema, teknolojik üstünlük için ABD-Çin mücadelesi olacak. Daha sonra 20.30’da kitabın Cenova Ulusal Tiyatrosu’ndaki sunumu için Sampierdarena’ya hareket ettim. Afiş ekli.
Kapak ne zaman başlıyor
BERGAMO 12 yer
Cenova 14 lok.


Amerika ve Çin, Amerika ve Orta Doğu, Çin ekonomisi, Çin siyaseti, ABD sağı, Donald Trump, Avrupa, finans, küresel yönetişim, göç, İran, okumalar, Obama, ABD dış politikası, ABD seçim partisi siyaseti, tahminler ve senaryolar , Rampini cevaplar, din, tarih, strateji ve silahlar, teknoloji | Yorum yok “
 
Üst