Mükemmel partneri aramayı bırakın

Sakaryali

Active member
Oz Johnson, Modern Love adlı makalesinde “Birlikte bir gelecek tasavvur ettiğim üç erkek bana bir şeylerin eksik olduğunu söyledi,” diye yazdı. Oz 23 yaşındayken erkek arkadaşı kriterlerinin yüzde 99’unu karşıladığını ancak yüzde 1’inin eksik olduğunu söyledi. On yıldan fazla bir süre sonra, başka bir adam ondan e-posta yoluyla ayrıldı. Aşkları neredeyse mükemmeldi ama sonsuza kadar sürecek kadar değil dedi.

Nedir bu eksik, ölçülemeyen duygu? Oz bir zamanlar bu reddedilmelerden rahatsızdı ama şimdi kendini kusurlu aşkı bulmaya adadı.

Sonra: Nancy Cardwell aşkı aramıyordu – ama sonra, 58 yaşında tangoya tutkuyla aşık oldu. Dansa olan yeni tutkusu onu Buenos Aires’e götürdü ve burada tekrar aşık oldu – bu sefer Luis adında bir adama.


Bugünün makalesi Oz Johnson tarafından yazıldı ve Samantha Desz tarafından okundu. Nancy Cardwell’in tango hakkındaki hikayesi It’s Never Too Late dizisinde yer aldı.


Modern Love’ın moderatörlüğünü Anna Martin, yapımcılığını ise Julia Botero, Christina Djossa, Elyssa Dudley ve Hans Buetow üstleniyor. Programın kurgusunu Sara Sarasohn üstleniyor ve Baş Yapımcımız Jen Poyant. Bu bölüm Sophia Lanman tarafından mikslendi ve Maddy Masiello tarafından kaydedildi. Dan Powell ve Marion Lozano’nun orijinal müziklerini içerir. Tema müziğimiz Dan Powell’a ait.

Audm’den Daniel Jones, Miya Lee, Mahima Chablani, Nell Gallogly, Jeffrey Miranda, Renan Borelli, Nina Lassam, Julia Simon ve Anna Diamond’a özel teşekkürler.

Düşünceler? Modernlovepodcast@Haber adresinden bize e-posta gönderin.

daha fazlasını ister misin modern Aşk? Geçmiş hikayeleri okuyun. TV dizisini izleyin ve bültene kaydolun. Ayrıca NYT mağazasında ürünlerimiz ve iki kitabımız var: Modern Love: True Stories of Love, Loss, and Redemption ve Tiny Love Stories: True Tales of Love in 100 Word or Less.
 
Üst