Origin’in Yerini EA Desktop Alacak

Belizard

Active member
Electronic Arts, #Origin’in fişini çekiyor. Origin’in Yerini EA Desktop Alacak olarak isimlendirilen bu uygulama, EA’nın tüm oyunlarının yanında diğer hizmetlerine de erişilmesini sağlıyor.
Video-oyun sektörünün öncülerinden olan EA , 2011 yılında piyasaya sürülen ”Origin” uygulamasını çkartmıştı. O günden bu yana Origin uygulaması PC kullanıcılarına oldukça zor anlar yaşatmıştı. EA artık bu gelen şikayetlerin üzerine hantallaşan ve kullanımı zorlaşan Origin uygulamasını kaldıracak ve yerini ”EA Desktop”a bırakacak.

Origin'in Yerini EA Desktop Alacak
Ortaya atılan bilgilere göre Electronic Arts’ın yeni uygulaması olan “EA Desktop” olarak isimlendiriliyor. Electronic Arts’ın “yeni nesil PC oyun platformu” olarak adlandırdığı uygulama da oyunculara oldukça önem veriliyor. Örneğin EA üzerinden satın aldığınız herhangi bir abonelik , oyun vb. satın alımlar EA Desktop üzerinden erişebileceksiniz.

Konuyla ilgili yapılan diğer açıklamalara göre Origin’de yaşanan sorunların EA Desktop üzerinden yaşanmayacağı tahmin ediliyor. Daha rahat arayüzü ve işlevli birçok özelliği ile oyuncu dostu olması bekleniyor. Ve bu bilgiyi de bilmenizde fayda var. Origin uygulamasını aktif olarak kullanıyorsanız hesabınızda ki bütün içerikler ve abonelikler ”EA Desktop” uygulamasına aktarılacak.
 
Üst