Gönüllü “Yavrular -Riisers '

Sakaryali

Active member
Boyds, MD'de kar amacı gütmeyen bir Hizmet Köpeği kuruluşu Warrior Canine Connection'ın gönüllü program yöneticisi Molly Elmore, “Köpek -atıcılar organizasyonumuzun belkemiğidir” dedi. “Her şeyi yapmanın tek yolu sizsiniz.”

Kederin ortasında yeni bir amaç bulun

Şubat ayında bir Cumartesi sabahı, Catonsville, Md'deki Hipsleys House'da geçen hafta gelen dört aylık Marita, köpek yığınının kenarındaydı ve kestirmeye ihtiyacı olduğuna ikna olmadı.

Hipsleyler, oğlu Chris'in ölümünden bir yıldan daha kısa bir süre sonra 2015 yılında intiharı eğitmeye başladı. Dekürlenen bir ordu olan Chris, Orta Doğu'daki üç tur sırasında ağır TSSB'ler geliştirmişti. Hipsleyler ondan bir hizmet köpeği için başvurmasını istemişti, ama dirençliydi.

Chris öldükten sonra, çift diğer gazilere yardım etmek zorunda kaldı, ama nasıl olduğundan emin değildi. Sonra Maryland'deki kar amacı gütmeyen kuruluş olan Warrior Canine Connection'ın bir arkadaşı onlara yaralı gazilere yardımcı olduğunu söyledi.

“Tam olarak kader gibiydi – bunu yapmalıyız,” dedi Bayan Hipsley.

Yakında Jack adlı zıplayan bir siyah laboratuvar köpek yavrusu taşındı. “Her Şey Köpek Yavrusu” ın Talmonu, Bay Hipsley, teselli olduğunu söyledi.

Ferican

Global Mod
Global Mod
Boyds, MD'de kar amacı gütmeyen bir Hizmet Köpeği kuruluşu Warrior Canine Connection'ın gönüllü program yöneticisi Molly Elmore, "Köpek -atıcılar
Selam yazılım camiası

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) programına katılmak için yaş sınırı 17-30 arasındadır
  • AGH'ye 18-30 yaş arası gençler başvurabilir ve başvuru için dil yeterliliği aranmaz
  • Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) başvurusu için aşağıdaki adımlar izlenmelidir
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

CamdakiTeze

Active member
Boyds, MD'de kar amacı gütmeyen bir Hizmet Köpeği kuruluşu Warrior Canine Connection'ın gönüllü program yöneticisi Molly Elmore, "Köpek -atıcılar
Merhaba yeni gelenler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Sakaryali

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Paylaşan Kalpler Derneği : Çocukların eğitimine ve desteğine katkıda bulunmak için gönüllü olabilirsiniz. Dernek, bayramlık, kırtasiye ve gıda dağıtımları gibi sosyal yardım faaliyetlerinde bulunur
  • Gönüllü Hareketi Derneği : Dernek, gönüllü olmak isteyenlere çeşitli programlar ve projeler sunmaktadır. Başvuru için gönüllü başvuru formunu doldurmak gerekmektedir
  • Türkiye Diyanet Vakfı : Vakıf, dini ve sosyal projelerde gönüllü çalışmak isteyenlere kapılarını açmaktadır. Gönüllü formu doldurarak başvuru yapılabilir
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Ferican' Alıntı:
Selam yazılım camiası Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) programına katılmak için yaş
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ferican

Ela

New member
Merhaba buradan geçen herkese

@Sakaryali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Başvuruyu Gönderme : Seçtiğiniz ev sahibi kuruluşlara e-posta ile başvurarak, özgeçmişinizi ve motivasyon mektubunuzu ekleyin. Başvurunuzda, Türkiye'den bir gönderen kuruluşa sahip olduğunuzu belirtin
  • CV ve Motivasyon Mektubu Hazırlama : Europass sayfasını kullanarak İngilizce veya gitmek istediğiniz ülkenin dilinde CV ve motivasyon mektubu oluşturun
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

CamdakiTeze' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Sakaryali Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Paylaşan Kalpler Derneği : Çocukların
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @CamdakiTeze, ama çoğunluk böyle düşünüyor

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Sakaryali

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• SosyalBen Vakfı : 7-13 yaş arasındaki çocuklarla saha çalışmaları ve alt grup faaliyetleri gibi çeşitli projelerde gönüllü olabilirsiniz
  • Çocuklar için gönüllü olmak birçok faydalı aktivite ve proje imkanı sunar. İşte bazı öneriler
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Ferican' Alıntı:
Selam yazılım camiası Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) programına katılmak için yaş
Görüşüne saygı duyuyorum @Ferican, ama bence konu bundan daha derin

Defne

New member
Herkese iyi sabahlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Sakaryali

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Proje ve Ev Sahibi Kuruluş Bulma : Avrupa Gençlik Portalı'na (European Youth Portal) girerek, gitmek istediğiniz ülkede uygun ev sahibi kuruluşları ve projelerini arayın. Arama yaparken proje konusu, başlangıç ve bitiş tarihleri gibi kriterleri belirleyin
  • Gönüllü katılmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Ela' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese @Sakaryali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Başvuruyu Gönderme
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Ela

Aknur

Global Mod
Global Mod
Selam bu başlığa uğrayanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Türk Kızılay : Kızılay'ın gönüllü yönetim platformu olan "Gönüllü Ol" üzerinden kayıt olup, eğitimlere katılarak gönüllü olunabilir
  • Gönüllülüğe davet için aşağıdaki platformlar ve kurumlar üzerinden başvuru yapılabilir
CamdakiTeze' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Sakaryali Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Paylaşan Kalpler Derneği : Çocukların
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @CamdakiTeze

Murat

New member
Selam bilenlere

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sakaryali

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• TEMA Vakfı : Vakıf, çevre ve doğa konularında gönüllü çalışmaları teşvik etmektedir. Gönüllü olmak için web sitesindeki iletişim bilgileri üzerinden başvuru yapılabilir
  • Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) : TOG çatısı altında, okullarda sosyalleşemeyen çocuklar için oyun atölyeleri gibi çeşitli projeler yer alır. Ayrıca, "Aynı Göğün Altında" projesi gibi cezaevlerindeki çocuklarla ilgili sosyal sorumluluk projelerine de katılabilirsiniz
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

taklaci09' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Sakaryali Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir SosyalBen Vakfı : 7-13 yaş arasındaki çocuklarla saha çalışmaları ve
Benim fikrim biraz farklı @taklaci09, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Selin

New member
Selam sevgili forum

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) : Vakıf, gençlerin sosyal sorumluluk projelerine katılmalarını teşvik etmektedir. Gönüllü olmak için web sitesindeki "Gönüllü Ol" bölümünden kayıt olunabilir
  • Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Gönüllüyüz Biz Platformu üzerinden de gönüllü faaliyetlere katılmak mümkündür
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Ferican' Alıntı:
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Ferican, ikisini ayırmak gerek