Mandala, iOS ve Android İçin Yayınlandı

Hasan

New member
80’ler ve 90’ların eski straeji masa oyunu Mandala şuan Android ve IOS için cihazlara geldi. Fiziksel olarak oynanılan oyundan hiçbir farkı bulunmayan , orijinalliğini bozmadan cihazlara getirildi.

Artık telefonların da gelişmesiyle beraber getirilen oyunlarda telefonlar kadar güzel ve kaliteli oluyor. Artık bilgisayarda oynadığımız veya gündleik hayatta oynadığımız oyunlar yeni teknoloji ile mobil cihazlara geliştiriliyor. Örneğin ;

Tom Clancy’s Elite Squad, iOS ve Android İçin Geliyor adlı yazımızdan yeni oyuna göz atabilirsiniz.

Bu tarz oyunların yanı sıra dediğimiz gibi gündelik hayatta oynadığımız oyunlarda geliştirilen oyunlar arasında yerini aldı. Şimdi ise bahsettiğimiz Mandala oyununun incelemesine geçelim.

Mandala Nedir ?
Mandala Game Of Life
Mandala , 80’ler ve 90’lar da insanların teknolojik cihazların kullanımından uzakta , tahta oyunlarının oynandığı zamanlarda bu popüler oyunun PC sürümü geçtiğimiz yıllarda çıkmıştı. Şimdi ise Android ve IOS cihazlar için mobil platforma getirildi. Mobil cihazlara “Mandala – The Game of Life” ismiyle gelecek olan masa oyunu , herkesin bildiği üzere bir piyonla yönetilecek. Dairesel bir platform da geçen oyunumuzda amacımız sahip olduğunuz piyonu dairesel platformun merkezine götürebilmek. Oyunda strateji faktörünün dışında yüksek oranda şans faktörü bulunuyor. Şans sizden yana değilse yapacak pek bir şeyiniz yok gibi görünüyor.

“Mandala – The Game of Life” Fragmanı
Oyunda tek oyunculu ve çok oyunculu mod bulunuyor. Dilerseniz tek başınıza , dilerseniz çok oyunculu mod da tanımadığınız kişilerle oyun deneyimini yaşayabilirsiniz. Dilerseniz de oyun geliştiricilerinin getirdiği , LAN üzerinden aynı evde olduğunuz kişilerle oynayarak harika bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Mandala‘da oyun için satın alma bulunuyor fakat bu satın alma sizleri diğer oyuncuların önüne geçirmiyor. Dilerseniz oyunu oynayarak deneyimleyebilir ve oyun için para kazanabilirsiniz. Bu paralarla piyonunuzu geliştirip , oyun içindeki diğer özellikler için harcama yapabilirsiniz.
 
Üst